in

Disney rajzfilmsorozatok októbertől az M2 hétvégi műsorán

Az M2 Gyerekcsatornán októbertől minden hétvégén reggel és délután is Disney rajzfilmsorozatokkal találkozhatnak a gyerekek, amivel egy hajdanán sikeres, generációs hétvégi programot idéz meg a csatorna.

“Az október 1-én induló mesék között találhatjuk A gumimacik c. klasszikust, melyben a gumibogyó szörptől gumilabdaként pattogó kis színes medvék kalandjait követhetjük, ahogy kiállnak a jók mellett, megküzdve a gonosz ogrékkal és Igthorn várúrral. A Mickey egér játszóterét már ismerhetik is nézőink az M2-ről, a tanító jellegű számítógépes animációs sorozatban Mickey és barátai különböző színekhez és formákhoz kapcsolódó feladatokkal várják a kicsiket. Ezúttal a második és harmadik évad is bemutatásra kerül. Ezen kívül lesz még a nagysikerű egészestés animáció alapján készített Aladdin, amiben a fiú, a hercegnő és a csodalámpában lakó dzsinn történetei folytatódnak.” – közölte a csatorna.

Jön Dr. Plüssi

Rajtuk kívül bemutatkozik még Dr. Plüssi, egy kislány, akinek varázslatos képessége, hogy meggyógyítja a beteg, vagy elromlott játékokat, ezzel bátorságról, gondoskodásról és egymásra figyelésről is tanítva.

A későbbiekben pedig Szófia hercegnő kalandjai is folytatódnak majd.

Tovább az M2 oldalára >>>

Várjuk a véleményed

Hihetetlen! Már 20 éves a Notre Dame-i toronyőr rajzfilm?

A Minimax ma közölte – hamarosan ezzel érkeznek