in

Újra képernyőn Ringo Starr kedvenc meséje

Mi a közös Ringo Starrban, Alec Baldwinban, Pierce Brosnanben és Csankó Zoltánban? Mindannyian hangjukat adták a népszerű rajzfilmhez, a Thomas a gőzmozdonyhoz. Thomas-szal és barátaival a magyar gyerekek februárban 13-án a Minimaxon találkozhatnak újra, a Thomas a gőzmozdony – A bátor mozdonyok kalandja című filmben.

A mára klasszikussá vált mesét először 1984-ben hallhatták a gyerekek Ringo Starrtól, aki mielőtt elvállalta a Thomas a gőzmozdony mesélőjének szerepét, elolvasta az animációs film alapjául szolgáló könyvsorozat összes kötetét.

A Beatles egykori dobosa a Thomas a gőzmozdony rajzfilmsorozat 1984-es és 1986-os első két évadának narrátora volt, 2009-ben pedig Thomasnak kölcsönözte énekhangját, a BBC hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére kiadott lemezén.

Ringo Starr után számos híresség adta a hangját a Thomas, a gőzmozdony animációs változatához. Többek közt Alec Baldwin, aki a rajzfilm amerikai verzióját narrálta, és Pierce Brosnan, aki 2008-ban vette át a mesélő szerpét. A brit színész különösen izgalmas feladatnak tartotta, hogy apaként szerzett tapasztalatait kamatoztathatja, abból az időszakból, amikor a gyerekeinek olvasott meséket.

Thomas és bátor mozdonytársai kalandjait a magyar gyerekek a Minimax-on követhetik, február 13-án pedig az egészestés, Thomas a gőzmozdony – A bátor mozdonyok kalandja című filmben találkozhatnak újra Thomas-szal és barátaival. A mesét Csankó Zoltán előadásában hallgathatják.

A Thomas a gőzmozdony – A bátor mozdonyok kalandja című filmet február 13-án vetíti a Minimax.

Várjuk a véleményed

Jön a Moncsicsi rajzfilm? Íme az igazság

Ez a rajzfilm volt a tévében 1990. február 18-án – nézd meg