in

Triplázik a Kiwi Tv – jön a mesés őszi szünet

Közönségkedvenc mesefilmekkel várja nézőit a Kiwi TV az őszi szünetben. Minden napra jut 3-3 izgalmas történet a kicsiknek.

Október 28-án szombaton 20 órakor a Harmadik Shrekben visszatér a Kiwi TV képernyőjére a mocsárbűzös ogre szerelmével, Fionával és legjobb barátjával, Szamárral. Vasárnap délután pedig Micimackó kalandjai folytatódnak, 14.20-tól a Tavaszolás Zsebibabával című történet elevenedik meg a Százholdas Pagonyban.

Október 31-én kedden délelőtt a Hattyúhercegnő 2. – A kastély titka lesz látható a TV2 Csoport gyerekcsatornáján, míg Mindenszentek napján A hercegnő és a béka mágikus történetét követhetik nyomon a legkisebbek. 20 órától a Fel! című animációs filmben egy léggömbárus öregúr és fiatal barátja repít el a mesék birodalmába.

November 4-én szombaton sokak nagy kedvence tér vissza a képernyőre: 8.50-től a Mesék Mátyás királyról magyar rajzfilm-sorozatot vetítik a Kiwi TV-n. A legendás sorozat az ország egyik legelismertebb rajzfilmes csapatának, a Kecskeméti Stúdió művészeinek munkáját dicséri.November 2-án csütörtökön egy orosz animációs filmet ajánlunk 9 órától, a Hókirálynő története egy bátor testvérpárról szól, akiket a jégszívű királynő még varázslattal sem tud szétválasztani.

Másnap, pénteken délután a Mesés őszi szünet sorozat következő vígjátéka, a Csizmás, a kandúr nevetteti meg a gyerekeket: Tojás Tóbiás és a kandúr szembeszállnak a két gonosztevővel, Janival és Julival.

9.20-tól folytatódnak a nagy magyar kedvencek: Eleméri Ede tizedes és Góliát titkosrendőr segédkeznek Az erdő kapitányának, hogy megmentse a természetet a pusztulástól. Az 1990-ben készült rajzfilmet Dargay Attila rendezte.

Este a Hupikék törpikék 2-ben Hókuszpók ismét gonosz varázslattal próbálja megszerezni a törpök titkos receptjét, majd másnap november 5-én az iskolakezdés előtt érdemes még kikapcsolódni: 14.20-tól Münó, a holdbéli manó a Nap és a Hold állandó körforgásába repíti el a gyerekeket. A napot Turbó, a csiga zárja, aki a sebesség megszállottja és elhatározza, hogy elindul egy versenyen.

Minden napra három mese az őszi szünetben a Kiwi TV műsorán!

Várjuk a véleményed

Tovább bővül a Minimax és a Megamax műsorkínálata

Meserajzoló pályázat indul gyermekek számára