in

Premier: hétfőtől Jake és Sohaország kalózai az M2-n

Február 13-tól minden hétköznap 18:45-től az M2 műsorán!

Amerikai családi, animációs kalandsorozat

Újabb Disney mesével bővül az M2 Gyerekcsatorna kínálata. Jake  és Sohaország kalózai szórakoztatják a kicsiket minden este és a reggeli sávban is. Az izgalmas kalandok főszereplői Jake, a jó kalózok vezére, aki fakardját Pán Pétertől kapta, Izzy, a kis csapat lánytagja, aki egy kis zsák tündérporral segíti társait (amit Csingilingtől és barátaitól kapott),  valamint Cubby, akinek van egy térképe Sohaországról, ezzel segít eligazodni barátainak Hook kapitány birodalmában.  A csapat Skully-val, a kis, zöld  papagájjal egészül ki. Skully madártávlatból figyeli a gonosz kalózokat, akik Hook kapitány vezetésével garázdálkodnak a tengeren.

Hook, aki rendkívül irigy, és mindent szeretne, ami a másé, folyton megzavarja Jake és barátai szórakozását. Mr. Smee segítségével állandóan Jake csapatát figyelik, és egy pillanat alatt megszerzik játékaikat, akár bumerángról, papírsárkányról, gördeszkáról vagy egy hulahopp karikáról van szó.

Ám Kalóz-sziget lakóit sem kell féltenünk! Ügyességgel, csellel mindig visszaszerzik jogos tulajdonukat, nem riadnak vissza a veszélyes kalandoktól sem. Egy-egy sikeres akciójuk után értékes Fityingeket kapnak, melyet a kalózok kincses ládájában gyűjtenek.

Mindezekhez a néző gyerekek segítségét is várják, akik a képernyők előtt válaszolhatnak kérdéseikre és minden rész végén segíthetnek a Fityingeket számolni. Kalóz-sziget jókedvű lakói nemcsak játszanak, de énekelnek is, dalaikkal még színesebbé, kedvesebbé téve a történeteket! A lelkesebbeknek segítenek a tagok elmondani a kalóz-kiáltást, majd nyomban utána a segítségüket is kérik, hisz egyedül senki nem mehet kalandozni.

Jake-ék gyakran dicsérik az új kalózokat, sokat hallhatjuk majd, hogy „Hé-hó ez nem semmi, besegített most mindenki!

Várjuk a véleményed

Ma TV2 mesedélután – íme a kínálat

Mesehősök a 21. században – mit tanulhatunk a mesehősöktől?