in

A Minimax nagy bejelentése – szuper kezdeményezés

Az Alma együttes egy különleges dallal, a Minimax pedig finom ízű, egészséges készítményekkel hozza meg a gyerekek kedvét ahhoz, hogy szívesen fogyasszák a számukra fontos vitaminokat, amelyekkel még egészségesebbek lehetnek és még nagyobbra nőhetnek. 

Különleges klipet mutatott be Pünkösdkor az Alma együttes. A zenészek egy olyan dalhoz készítettek videót, amely nem csak jókedvre deríti a gyerekeket, de azt is megtanítja nekik, miben rejtőznek a számukra fontos vitaminok és miért fontos a fogyasztásuk.

  • Ez a dal a Vitamin dal címet kapta, témáját a vitaminok “betűi” ihlették, illetve a poénok és a szerkezet is erre az “ABC”-re épül – mondta az Alma együttes tagja, Buda Gábor, a Vitamin dal szerzője.

A zenekar a rapet tartja a legalkalmasabb műfajnak az elbeszélő “sorolásra”, hiszen a mondanivaló mennyiségét, humorát, feszességét és közben egyidejű lazaságát is jól visszaadja, így más dalaikhoz hasonlóan a Vitamin dalban is alkalmazták.

  • A “szövegelő” műfajt és a hip-hop-ot  Körmendy Dávid, a zenekar ütősszekciójáért felelős tagja az anyatejjel szívta magába, így örömmel születnek ilyen típusú dalok – árulta el Gábor, aki a dal klipjének rendezője és forgatókönyvírója is egyszemélyben. Mint ahogyan a klip hátterét adó rajzokat, aquarelleket is ő festette.

A Vitamin dal klipjében a gyerekek is fontos szerepet kaptak, akik közt a zenekartagok csemetéi is feltűnnek. A videót az a székesfehérvári filmes csapat készítette, akik az elmúlt 8 év Alma-klipjeit is jegyzik. A videó stúdiómunkálataiban a klipben is szereplő Tibus bohóc, vagyis Andrejszki Tibor, a zenekar régi barátja is tevékenyen részt vett. Az Alma együttes reményei szerint az új szerzemény hamarosan hanghordozóra is felkerül. Addig is a Vitamin dalt a Minimax gyerekcsatornán láthatják és hallhatják a gyerekek.

A Vitamin dal ötletét a Minimax új, 3 tagú vitamincsaládja adta. A narancs és erdei gyümölcs ízű, színes készítmények a gyerekek számára legfontosabb vitaminokat rejtik. Az Omega-3, amit régen a “nemszeretem” halolajjal azonosítottak, most finom tablettává változott, csakúgy, mint a több ásványi anyagot, értékes nyomelemet és probiutikumot is tartalmazó Multivitamin készítmény, valamint az egészséges étrend alapvető kiegészítője a C vitamin, ami többé nem savanyú, hanem édes narancsízű.

A Minimax  vitaminok dobozairól Pici Cica és Maci Kutya bíztatják a gyerekeket, hogy ne felejtsék el bevenni a finom és egészséges vitaminokat.

Várjuk a véleményed

Hogyan lesz a búzából kenyér? – mesélő: Németh Juci

Sokak szerint ez a legmeghatóbb rajzfilm