in

A Minimax megmutatja, milyen gyerek volt a Mikulás

Mikulás-filmek a Minimaxon december 5-én 16 óra 50 perctől és december 6-án reggel 6 órától!

Nagy az izgalom december 5-én, hiszen minden gyerek a Mikulást várja. A Minimax ünnepi filmekkel készül a Mikulásvárás estéjére, hogy még gyorsabban teljen az idő, amíg az ablakokba kirakott cipők és csizmák megtelnek ajándékokkal.

A Mikulás-filmek sorát egy csodaszép történet, A Mikulás Karácsonya nyitja, amelyből kiderül, hogyan is telt a Mikulás gyerekkora a Rejtekadó erdő lakói, manók, törpék és tündérek közt. A varázslatos lények uralkodója, Ak, aki egyedüliként tehet utazásokat az emberek világában, egy napon egy fiúcsecsemőt talál az erdőben és magához veszi.

A csodálatos és jóságos nimfa, Necile lesz az embergyerek nevelőanyja, aki az erdő lakóival együtt nagy szeretetben és boldogságban neveli fel. Felnőttként a fiú igyekszik mindazt a szeretetet és boldogságot megosztani a gyerekekkel, amit ő kapott kisgyermekként.

Szintén december 5-én vetíti a Minimax a Kapjuk el a Mikulást című filmet, amelyből a gyerekek megtudhatják, hogy a Mikulás élete sem mindig egyszerű. Idén például nem csak az ajándékok kiosztásával kell megbirkóznia egy éjszaka alatt, hanem közben menekülnie kell egy kisfiú elől is, aki el akarja kapni, csak hogy bebizonyítsa a létezését. És ha ez még mindig nem lenne elég, egy, a Világűrből érkező jégtömb is veszélyezteti a Mikulás munkáját. Szerencse, hogy ő minden nehézséggel megbirkózik!

Mikulás után nagyon hamar eljön a karácsony, nem árt már december elején ráhangolódni – a Minimax ebben is segít: a gyerekek már december 5-én beleshetnek egyik kedvenc mesehősük, Benjamin, az elefánt karácsonyi kalandjába is.

Várd a Mikulást a Minimax-szal:
Benjamin karácsonya – 12.05. 16:50
A Mikulás karácsonya – 12.05. 17:45
Kapjuk el a Mikulást! – 12. 05. 19:05

Mikulás napján:
Benjamin karácsonya – 12.06. 06:00
A Mikulás karácsonya – 12.06. 06:55
Kapjuk el a Mikulást! – 12. 06. 08:15

Várjuk a véleményed

Vuk története Nyíregyházán

Új rész készül A kockásfülű nyúl sorozatból