in

Mesés vakációt ígér a Kiwi TV

Június 16-tól szeptember 3-ig, a jól ismert kedvencek mellett, az animációs filmek legjobbjait hozza el a Kiwi TV.

A gyerekcsatorna kínálatában, reggel 9 órakor és este 20 órakor olyan népszerű mesék hősei várják a legkisebbeket, mint a Kung Fu Panda, a Lorax, a Micimackó: Tavaszolás Zsebibabával, a Rio 1-2, vagy a Croodék.

Animációs filmekkel hűsölhetnek azok a vakációzók, akik reggel és este a Kiwi TV-re kapcsolnak. A csatorna műsorkínálatban számtalan közönségkedvenc helyet kap majd. Rögtön június 16-án, 20 órától érkezik a Tintin kalandjai, amelyben a fiatal riporter és kutyája, Milu újabb rejtélyeket göngyölít fel. Június 17-én a Mézengúzban Barry méh a hagyományoktól elrugaszkodva új életcélok után néz, 22-én Az élet könyvéből kiderül, hogy Mariára rátalál-e az igaz szerelem, míg 24-én Goofy, 25-én pedig a ParaNorman szellemjárta története garantálja a felhőtlen szórakozást.

A folytatásban július elsején jön Dr. Seuss klasszikus meséjének animációs adaptációja, a Lorax, 5-én visszarepít a Kiwi TV Óz birodalmába, július 8-án pedig Mr. Peabody és Sherman kalandjaiban egy különleges kutya és gazdája gondoskodnak a kikapcsolódásról. Po Panda július 9-én és 18-án is akcióba lendül, a Kung Fu Panda 1. és 2. részében, de a Rio állatserege is duplázza az élményeket, hiszen július 13-án az első, július 22-én pedig második felvonásával színesíti a kínálatot.

20-án és 21-én a Hókirálynő hoz enyhülést a forróságban, de július 23-án betekintést nyerhetnek a gyerkőcök abba is, hogy Micimackó és csapata hogyan tavaszol Zsebibabával, míg 29-én Croodék nem mindennapi famíliája költözik be a nappalikba. Július 30-án, a Hotel Transylvaniában Drakula gróf bulija zárja a hónapot.

Az izgalmakról senki nem marad le, hiszen egész nyáron, minden reggel és este, újra visszatérnek majd a közkedvelt karakterek.

A nyári időszakban ráadásul közel egy hónapig kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora minden MinDig TV néző számára, a 45. programhelyen. A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően az érdeklődők így korlátlanul nyerhetnek betekintést a mesék birodalmába 2017. július 3. és 30. között.

A nyári szünetben további meglepetések várják azokat az érdeklődőket, akik július 2-án ellátogatnak a Pöttömkertbe, ahol a Kiwi TV népszerű Zűrgombócai is feltűnnek majd.

Várjuk a véleményed

Színházi előadás készült a Moha és Páfrány történetéből

Ismerd meg Zalka Csenge Virág, mesemondót