in

A karácsonyi csoda a Minimaxon kezdődik

Odakint nagy pelyhekben hull a hó, a szobában fenyő, fahéj és narancsillat terjeng, ropog a kandalló – ilyennek képzeljük a tökéletes karácsonyt.

Bár a Minimax a fehér karácsonyt nem garantálja, azt viszont igen, hogy varázslatos ünnepi hangulatot varázsol a képernyőre már a téli szünet első napjától.

A téli szünet talán leginkább várt napján, december 24-én, reggel 7:30-tól startolnak az ünnepváró filmek a Minimaxon. A gyerekek megtudhatják, milyen karácsonyi kalandokba keverednek kedvenc mesehőseik.

A sort Sam a tűzoltó különleges karácsonyi epizódja nyitja, utána elsősorban a lányoké a képernyő. Megtudhatjuk milyen, amikor Barbie és nővérei, Skipper, Stacie és Chelsea úgy döntenek, New Yorkban töltik az ünnepet. Erről szól a Barbie: tökéletes karácsony.

A Barbie nővérek után jön Holly Hobbie és barátai karácsonyi története, majd a gyerekek megtapasztalhatják a Boldog karácsonyt majommódra: George és a Sárga Kalapos Fickó igazán meghitt hangulatban várják a karácsony közeledtét. Van azonban egy fontos dolog, ami mindkettőjüket foglalkoztatja: vajon milyen ajándéknak örülne a leginkább a másik?

Egy igazán izgalmas ünnepi kaland erejéig a gyerekek Chris és Martin Kratthoz csatlakozhatnak az Állati karácsonyi küldetésen. December 24- én fény derül arra is, milyen különleges tud lenni A Mikulás karácsonya, majd a kis nézők beleshetnek Arthur tökéletes karácsonyába.

Arthur után Benjamin ünnepi kalandja, vagyis a Benjamin karácsonya következik az ünnepváró filmek sorában, majd egy Dickens klasszikus, a Karácsonyi Ének feldolgozása, ezúttal Barbie főszereplésével. A Barbie mesés karácsonya a 19. században játszódik és tele van csodálatos karácsonyi dalokkal és sok-sok nevetéssel!

December 24-én délután az ünnepváró filmek sorát a Kapjuk el a Mikulást című film zárja a Minimaxon, hogy azután a gyertyagyújtásé, a családé és az ajándékbontásé legyen a főszerep!

Karácsonyi filmek a Minimaxon:
07:30 Sam a tűzoltó
08:00 Barbie: tökéletes karácsony
09:15 Holly Hobbie és barátai
10:01 Bajkeverő majom: Boldog karácsonyt majom módra
11:00 Állati karácsonyi küldetés
11:45 A Mikulás karácsonya
13:00 Arthur tökéletes karácsonya
14:00 Benjamin karácsonya
14:50 Barbie mesés Karácsonya
16:50 Kapjuk el a Mikulást!

Várjuk a véleményed

Itt az adventi mesenaptár – töltsd le ingyenesen

Így térnek vissza a Hupikék Törpikék