in

Elindult a Disney Junior Magyarországon

A 2–7 éves korosztálynak és családjaiknak szóló vadonatúj televíziós csatorna, a Disney Junior indult a UPC-n és a DIGI-n.

Magyarországon is elindult a Disney Junior. A multi-platform csatorna, mely a 2–7 éves gyerekek, illetve családjaik számára kínál szórakoztató műsorokat, a UPC és a Digi szolgáltatóknál érhető el hazánkban 2015. július 1-jétől.

A Disney Junior a nap 24 órájában fogható, a nézők a már jól ismert Disney-kedvenceken (például Szófia hercegnő, Dr. Plüssi, Jake és Sohaország kalózai és Mickey egér játszótere) kívül új műsorokat, például a Miles a jövőből című sorozatot is figyelemmel kísérhetik.

„A Disney Junior kombinálja a Disney páratlan mesemondó örökségét a szerethető karakterekkel, a lebilincselő zenével és a játszva tanulással, így tökéletes közös élményt nyújt a gyerekek és családjaik számára. A csatornán láthatóak lesznek a magyar nézők számára már ismerős műsorok, ugyanakkor a hűséges közönségünk számára vonzó vadonatúj show-kat is bemutatunk.” – mondta Maciej Bral, a Disney Channels CEE alelnöke és vezérigazgatója.

A Disney Junior az EMEA régióban rekorderedményekkel debütált 2011 májusában, jelenleg 16 nyelven, 111 országban, illetve összesen 47 millió háztartásban érhető el. A Disney Junior az óvodás korú gyerekeket célzó csatornák TOP3-as mezőnyében végzett a felmérésben szereplő 13 EMEA piacon.

További információ

Várjuk a véleményed

Elhunyt Grabowski magyar hangja – videó

Mesemaratonra várják a gyerekeket